10.11.2022

Koç Holding'in 10 Kasım Filmi: #UmudumuzSonsuz

2 dk

Koç Holding, 10 Kasım iletişimi kapsamında yeni filmini yayınladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından bir kesitten ilham alan film #UmudumuzSonsuz diyor.
 
Koç Holding, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü anarken, O’nun bizlere miras bıraktığı değerleri ve fikirleri yaşatmak amacıyla 2006 yılından bu yana her 10 Kasım’da hayata geçirdiği iletişim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yaşamı boyunca hedeflerinden ve mücadelesinden vazgeçmeyen Atatürk’ün gerçek hikâyesinden esinlenen film, Ulu Önder’in, dayısının çiftliğinde geçirdiği günlerde bakla tarlasına gelen kargaları tohumlardan uzaklaştırmasını odağına alıyor.
 
Film, Atatürk’ün çocukluğundan itibaren zorluklara karşı geldiğini, düşse de hedeflerinden vazgeçmediğini, hayalleri ve bizlere miras bıraktığı Cumhuriyet için her daim verdiği mücadeleyi umutla sürdürdüğünü izleyicilere aktarıyor.
 
Koç Holding'in 2006 yılından bu yana her 10 Kasım’da hayata geçirdiği iletişim çalışmalarını 1938.koc.com.tr sitesinden inceleyebilirsiniz. 




KÜNYE: 
Reklamveren: Okyar Tuncel, Ceren Duyler, Emin Çalışkan, Sevgim Turan Sencil, Gonca Elbeyli
Reklam Ajansı: Publicis İstanbul
Prodüksiyon Şirketi: Norr Film
Yönetmen: Can Pehlivanlı
Müzik: Doğa Ebrişim / DCMP